Samsung Galaxy X
Vil vi få oppleve å kunne gjøre slik med Samsung Galaxy X?

Ryktene går fort i mobilbransjen og den evigvarende kampen mellom de mange forskjellige produsentene om å lage det beste produktet går videre med uforminsket styrke.

Den kanskje aller tøffeste kampen som pågår i så måte er naturligvis den mellom de to erkefiendene i Samsung og Apple. Nå går ryktene om en fabelaktig Galaxy X som er planlagt å parkere iPhone for godt – men vil den virkelig gjøre det?

En telefon som er bøyelig og som vil bli et beist…

Når vi skriver 2018 er det på tide med den årlige CES-messen og det er knyttet spesielt stor spenning til denne happeningen ettersom det går rykter om at gjengen i Samsung vil komme på banen med en smarttelefon som skal være bøyelig!

Nettstedet LetsGoDigitita har på bakgrunn av en patentsøknad levrert inn til World International Property Office av Samsung virkelig fått summingen og sladringen til å nå nye høyder, ettersom de har kommet med mange detaljer om den nye mobilen.

Telefonen, som i følge ryktene har fått navnet Galaxy X, skal i følge patentsøknaden være helt rammeløs – det blir altså ingen skjermrammer i det hele tatt, og patenten viser også at skjermen på telefonen vil ha flere områder som vil være bøyelige. Det kan derfor for eksempel brettes 180 grader i toppen, bunnen og på begge sidene.

Hva betyr dette for brukeren egentlig? Jo, dette vil kunne føre til at man kan se varsler uten at telefonen må tas ut av lommen, samt at alle fysiske knapper kan byttes ut med virtuelle knapper. Dette vil følgelig også gjøre et Galaxy X vil tåle vann enda bedre.

Man vet foreløpig ingenting om hvor frontkameraet skal plasseres, men det spekuleres i om det vil bli under glasset på fremsiden. Man tror også at fingersensoren vil bli fjernet og muligens plassert under glasset eller på baksiden av telefonen.

Alt dette høres jo unektelig nokså spektakulært ut, men spørsmålet er jo om den kan hamle opp med iPhone X?

Jeg tror faktisk at Samsung vil overta hegemoniet som den heiteste telefonprodusenten i verden, men vil det skje nå eller senere?

Kilde:
LetsGoDigital