Informasjonsteknologi samit.no
IT har vært en stor hobby i størsteparten av mitt voksne liv!

Jeg heter Sam, eller egentlig heter jeg Samson. Men av gode kompiser og venner så kalles jeg Sam – og nå når du har funnet veien hit til min nettside som omhandler EDB og IT så er du som en venn å regne. Jeg ble født i 1972 på en vakker høstkveld, i stummende mørke på vei til sykehuset.

Det kan være derfor jeg trives best innendørs, i rolige og trygge omgivelser mens jeg jobber med de ulike prosjektene mine. Jeg har jobbet med IT, og hatt IT som Hobby så lenge jeg kan huske.

Dette er en bransjenettside, og er du i bransjen så kjenner du nok meg fra ulike treff og morsomme kvelder foran datamaskinen med endeløse mengder med data som blir delt og ideer som blir satt ut i live. Min største lidenskap her i livet er å bygge spillmaskiner. Det startet for lenge siden når jeg oppdaget Rainbow Six Raven Shield, og begynte å reise på ulike LAN parties. Der møtte jeg noen gode venner, og noen dårlige.

Den beste maskinen jeg har bygget kaller jeg for Lotus Ninja Hurum Edition Number One, den består av en sinnsyk prosessor, et grovt grafikkort og mengder med RAM. Den ble nylig kåret til Østfolds beste spillmaskin av guttene og jentene på Mysen Ungdomsskole, det er jeg veldig stolt av.

Jeg bor i et hus litt utenfor Svinndal i Østfold, her har jeg også et lite IT utsalg og verksted. Hver uke reparerer jeg, oppgraderer og fikser opptil 5 ulike datamaskiner. Slikt blir det penger av kan jeg fortelle deg, så IT bobla har enda ikke kommet til Østfold – det kan jeg skrive under på. Her er mulighetene mange om du bare griper de.

Mine største forbilder er Elon Musk og Richard Branson, og jeg kjenner meg mye igjen i det de gjør. Jeg er selv en drømmer, og har hoppet ut i det og lever av hobbyen min. Det er det ikke mange som kan si – og jeg er stolt av å være selvstendig næringsdrivende. Hvis jeg skal gi deg et tips for framtiden så er det å leve i nuet – jeg tenker alltid at jeg skal gjøre det jeg har lyst til når jeg har lyst til det. Carpe Diem er et godt ordtak å ta med seg videre, det betyr rett og slett at man skal ta vare på øyeblikkene.