Samsung Galaxy S8 - årets telefon
Techradar.com har kåret Samsung Galaxy S8 til årets telefon i 2017 – med god margin!

Techradar.com er en av de ledende nettstedene for de som er opptatt av gadgets, telefoner og alt annet som har med teknologi å gjøre, og nå har gjengen foretatt en oppdatert kåring av den beste telefonen på markedet i 2017. Ikke overraskende stakk Samsung S8 av med den prisen!

Jeg elsker jo telefoner men har etter hvert begynt å se meg lei av Apples telefoner. Det har seg slik at jeg har hatt Apple siden gud vet når, men sitter med følelsen av at de ikke henger helt med lenger. Utviklingen går rivende fort og sør-koreanske Samsung ser virkelig ut til å være en av pådriverne i dagens IT-miljø.

Årets beste: Samsung S8!

Techradar skriver at Samsung Galaxy S8 er den beste telefonen i verden av flere årsaker, men at det først og fremst er skjermen som sørger for at de tar teten i et sterkt felt. Skjermbildet får rett og slett andre telefoner til å se ut som antikviteter, og det får man trygt si er sterke ord!

Kameraet får også skryt og Techradar understreker at kvaliteten er glimrende, men samtidig at dette er noe man forventer etter å ha vært bortskjemt med dette over flere år. Kvaliteten på skjermen er også den beste som finnes nå og telefonen har også gått overlegent gjennom alle testene som nettstedet har utsatt Samsung Galaxy S8 for.

Telefonen kostet endel da den ble lansert tidligere i 2017, men prisen har faktisk gått litt ned siden den gang. Det betyr kort og godt at man får enda mer for pengene når man tenker på de vanvittige spesifikasjonene telefonen faktisk har.

Ikke bare hallelujastemning

Techradar har imidlertid noen små ting å sette fingeren på, og dette vil nok sannsynligvis Samsung fikse opp i i kommende modeller. Plasseringen av fingeravtrykk-scanneren er ikke helt optimalt og kunne fått en bedre lokasjon på telefonen. Ansikts- og irisgjenkjenningen på S8 er heller ikke spesielt god hvis man sammenligner med Apples Face ID – og det gjør man jo gjerne.

Når alt kommer til alt: som en smarttelefon er Samsung Galaxy S8 den aller beste og mest komplette på markedet – med god margin. Nettstedet kommer også med følgende melding til slutt i artikkelen sin: du vil ikke angre hvis du velger denne telefonen!

NB! DU FÅR NÅ KJØPT SAMSUNG GALAXY S8 TIL 5990 KRONER